Barion Pixel

PILOUS ARG 300 PLUS E.H. gravitációs-hidraulikus szalagfűrész

Pilous
Cikkszám: ARG300PLUSE.H.
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A gép egy egyszerű hidraulikus egységgel van felszerelve, amely a vágás befejeztével automatikusan felemeli a fűrészszalag karját. Ez a rendszer a gépet sokkal könnyebben kezelhetővé teszi, mint a kézi emelés, különösen nagyobb szériák vágásakor. Az emelési magasság a vágandó anyag méretének megfelelően állítható. A vágásba történő betáplálást a kar saját súlya végzi, az olajcsillapító fojtószelepével finom, fokozatmentes szabályozásra van lehetőség. A vágás befejeztével a fűrészlap meghajtása automatikusan kikapcsol, és a kar a beállított helyzetbe emelkedik.
A fűrész sokoldalúságához a feszítőbilincs-rendszer is hozzájárul, mivel a vágási szög mindkét oldalon 60° jobbra és 45° balra tartományban fokozatmentesen állítható. A forgóasztal a fűrészszalaggal egyidejűleg forog. Ez megakadályozza, hogy a fűrészlap belevágjon a fogócső rakodófelületébe.

A kar legkorszerűbb öntési koncepciója, amely teljes hosszában üreges az összes tartóelemben, és zárt profilt alkot. Ez garantálja az egész rendszer kivételes merevségét, valamint a vágás maximális pontosságát és a fűrészlapok élettartamát. Az összes vezeték és hűtőfolyadék-vezeték a kar üreges részeiben van elrejtve, és így védve van a sérülésektől. Az új kar-koncepció a fűrészlapcsere vagy a kar belsejének tisztítása során is nagymértékű egyszerűsítést jelent, mivel a kar hátsó fedele egyszerűen felpattintható a zsanérjain, és a felső helyzetben marad rögzítve. A kar teljesen új kialakítása mellett számos technikai módosítás és változtatás történt a minőség, a felhasználói kényelem és a gép élettartamának javítása érdekében. Tartozékként lehetőség van a hajtókerékről szinkronban meghajtott fűrészlap-tisztítókefe használatára.

- A gép robusztus, szürkeöntvény öntvényekből álló szerkezete garantálja a rezgéscsillapítást.
- A fűrészlapkar modern koncepciója nagy vágási tartományokat tesz lehetővé a merőleges és ferde vágásokhoz.
- A kívánt vágási szög egyszerű rögzítése és beállítása a 45°, 60° és 90° fix megállókkal ellátott szögskálán.
- A masszív, gyorskioldó funkcióval ellátott feszítőbilincs biztosítja az anyag könnyű és megbízható rögzítését.
- A nagy átmérőjű járókerék és a precíziós háromoldalas keményfém vezetők hosszú élettartamot és vágási pontosságot garantálnak.
- A járókerekek, a feszítőkerék-rendszer és az összes forgó alkatrész túlméretezett rögzítése növeli a gép hosszú élettartamát.
- A csendes és karbantartásmentes fűrészlaphajtást egy ipari villanymotor biztosítja csigahajtóművel.
- A háromfázisú, kétfokozatú motor (400 V) lehetővé teszi a 40 és 80 m/perc sebességű fűrészlapok kiválasztását. Az ARG 300 PLUS E.H.F. típus frekvenciaváltóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a fűrészlap sebességének folyamatos szabályozását a 15 - 90 m/min tartományban (2,2 kW-os motor).
- A géphez egy teljes hűtőrendszer van csatlakoztatva, nagy teljesítményű szivattyúval és a két vezetőblokk független áramlásszabályozásának lehetőségével. Az emulziós fürdő a szivattyúval a gépalapban található.
- Könnyű kezelhetőség a gépalapon ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek (elektromos és hidraulikus) révén.
- A gép 250 mm-es állítható anyagmegállóval van felszerelve.

Meghajtó motor 400 V, 50 Hz, 1,2/1,55 kW
Szivattyúmotor 400 V, 50 Hz, 0,05 kW
Hidraulikamotor 400 V, 50 Hz, 0,18 kW
Szalagsebesség 40/80 m/min.
A csáklya munkamagassága 910 mm
Hűtőfolyadéktartály kb. 15
A gép méretei (min.) 1840 x 890 x 1520 mm
A gép méretei (max.) 2210 x 1720 x 2150 mm
A gép súlya 478 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!