Barion Pixel

PILOUS ARG 300 PLUS E S.A.F. hidraulikus-félautomata szalagfűrész

Pilous
Cikkszám: ARG300PLUSES.A.F.
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Az összes vezeték és hűtőfolyadék-vezeték a kar üreges részeiben van elrejtve, és így védve van a sérülésektől. Az új kar-koncepció a fűrészlapcsere vagy a kar belsejének tisztítása során is nagymértékű egyszerűsítést jelent, mivel a kar hátsó fedele egyszerűen felpattintható a zsanérjain, és a felső helyzetben marad rögzítve.

Az univerzális szalagfűrész általános használatra talál a folyamatos, megállás nélküli üzemektől a lakatos- és karbantartó műhelyekig. A 27 x 0,9 mm-es ipari fűrészszalag számos változatban kapható, és számos anyag, köztük rozsdamentes acél vagy szerszámacélok ipari vágását teszi lehetővé. A fűrészlap sokoldalúságához a feszítőbilincs-rendszer is hozzájárul, mivel a vágási szög mindkét oldalon 60° jobbra és 45° balra tartományban fokozatmentesen állítható. A gép nagy teljesítményű ipari hidraulikus erőforrással van felszerelve. Egyetlen kapcsoló megnyomásával a teljes vágási ciklus végrehajtódik - az anyag befeszítése, a fűrészlap és a hűtőrendszer elindítása, a vágás elvégzése, a fűrészlap és a hűtőrendszer leállítása, a kar felemelése az eredeti, állítható helyzetbe és a bilincs kioldása. Mindez a hidraulikusan vezérelt fűrészlap előtolással kombinálva a vágás során jelentősen növeli a vágási termelékenységet. Kézi üzemmódba kapcsolva minden funkció önállóan is vezérelhető. A hidraulikus egység lehetővé teszi a szükséges feszítőbilincs-nyomás beállítását is. Az optimális fűrészlapsebesség frekvenciaváltó segítségével történő beállításának lehetősége a 15-90 m/perc tartományban szintén hozzájárul a maximális vágási termelékenységhez, ami jelentősen hozzájárul a vágási pontossághoz és a fűrészlapok hosszabb élettartamához. 

A gép szürkeöntvény konstrukciója biztosítja a rezgéscsillapítást.
A fűrészlapkar modern koncepciója nagy vágási tartományokat tesz lehetővé a merőleges és ferde vágásokhoz.
A kívánt vágási szög egyszerű rögzítése és beállítása a szögskálán, 60° jobbra és 45° balra fix megállókkal.
A forgóasztal a fűrészszalaggal egyidejűleg forog. Ez megakadályozza, hogy a fűrészlap belevágjon a feszítőbilincs rakodófelületébe.
A masszív fogószekrény biztosítja az anyag könnyű és megbízható rögzítését.
A nagy átmérőjű járókerék és a precíziós háromoldalas keményfém-vezetés garantálja a fűrészlap hosszú élettartamát és a vágási pontosságot.
A járókerekek, a feszítőkerék-rendszer és az összes forgó alkatrész túlméretezett illesztése növeli a gép hosszú élettartamát.
A csendes és karbantartásmentes fűrészlaphajtást egy ipari elektromos motor biztosítja csigahajtóművel.
A géphez egy teljes hűtőrendszer csatlakozik egy nagy teljesítményű szivattyúval és a független áramlásszabályozás lehetőségével mindkét vezetőkockán. Az emulziós fürdő a szivattyúval a gépalapban található.
Ellenőrizze a fűrészszalag megfelelő feszességét vagy törését. Ha a fűrészszalag elszakad, a gép automatikusan kikapcsol.
Könnyű kezelhetőség a gép független vezérlőpanelén ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek (elektromos és hidraulikus) révén.
A gép 500 mm-es skálával ellátott, állítható csuklós anyagmegállóval van felszerelve. A billenő rendszer megakadályozza, hogy a vágandó anyag felálljon.

Meghajtó motor 400 V, 50 Hz, 2,2 kW
Szivattyúmotor 400 V, 50 Hz, 0,05 kW
Hidraulikamotor 400 V, 50 Hz, 0,55 kW
Szalagsebesség 15-90 m/min.
A csáklya munkamagassága 910 mm
Olaj a hidraulikarendszerben kb. 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 2. rész 2-HLP)
Hűtőfolyadéktartály kb. 15 l
A gép méretei (min.) 1740 x 950 x 1560 mm
A gép méretei (max.) 2190 x 1870 x 2050 mm
A gép súlya 515+45 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!