Lancman

Egy vállalat, amelynek hagyományai a jövőre mutatnak

A Gomark doo céget 1994-ben alapították. Az alapító a fahasító, erdészeti csörlők, gyümölcsprések és malmok gyártása és forgalmazása területén dolgozott.
2003-ban megalapították a LANCMAN™ márkanevet, és napjainkban is ezen a védjegy alatt kereskednek fahasítóval és gyümölcspréssel az európai és észak-amerikai piacokon.
Minden terméket naprakész 3D programban terveznek, és a sorozatgyártás előtt tesztelnek. A legjobb ötletek a gyakorlatból születnek. Ezért az alapos vizsgálat után az ötletek gyorsan beépülnek termékeikbe.
A vázak csúcstechnológiájú CNC gépeken vannak kialakítva, és a technológiailag legkiválóbb hegesztőgépek hegesztik. A termékek minőségi védelemmel rendelkeznek. A festett felületet a következő eljárás szerint kell kezelni: váz hegesztése, zsírtalanítás, cink-foszfátos alapvédelem és a végén porfestés magas hőmérsékleten. Az eredmény minőségi termékvédelem hosszú élettartammal.

LANCMAN - gyártó honlapja

Rendezés:

Lancman XLE 21 Multispeed ipari rönkhasító

Gyártó: Lancman

Lancman XLE 21 C Multispeed ipari rönkhasító

Vízszintes hasítógép magán- és félig profi tűzifa-feldolgozók számára

  • hidraulikus rönkmozgatás
  • hidraulikusan állítható ék nyomáscsökkentő szeleppel
  • Hardox 450 hasítókereszt
  • Cinkkel alapozva és porréteggel bevonva
  • Összecsukható asztal

Lancman SL10 EL 4 kW - 400 V tűzifahasító

Gyártó: Lancman

Lancman SL10 EL 400 V - Tűzifahasító otthoni és félprofesszionális felhasználásra.

Nagyon stabil tűzifa hasítógép magas igények kielégítésére. Nagyon biztonságos, gyors munkát tesz lehetővé. Nincs megszorulás, nincs stressz!

Lancman STX 21 C függőleges hasító

Gyártó: Lancman

Lancman STX 21 C függőleges hasító

Függőleges hasító Lancman STX 21 C függőleges hasító különösen stabil 21 tonnás hasítógép a extrém igények kielégítésére. Feszítő emelővel és ütköző helyzettel, és maximális rönkhossza 117 cm.

Lancman STAWX 17 Briggs 10 LE vontatható hasítógép

Gyártó: Lancman
Lancman STAWX 17 Briggs 10 LE vontatható hasítógép, Lancman STAWX17 vagy STAWX21 hasítógép az alvázra van felépítve. Prémium termék: Különösen stabil 13, 17 tonnás vagy 21 tonnás tüzifa hasítógép a nehéz igényekhez.