Menü

Wravor WRC 1150 AC vízszintes szalagűrész, rönkhasító fűrész

Wravor WRC 1150 AC vízszintes szalagűrész - Új design és a műszaki tartalom megnövelt vágáskapacítás. Közepes termelésre. 

Cikkszám: Wravor WRC 1150 AC
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wravor

Leírás és Paraméterek

Wravor WRC 1150 AC vízszintes szalagűrész - Új design és a műszaki tartalom megnövelt vágáskapacítás. Közepes termelésre. 

A berendezés nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. A gép így a fűrészpor által ért kopásnak minimálisan van kitéve. Speciális több lépcsős tisztító rendszerrel rendelkezik növelve a gép élettertamát és csökkentve a karbantartási időt. A váz erős “I” gerendából készült biztosítva a robosztusságot és a vibráció mentességet. A vezető sínen nagy kopássállóságú speciális fémből készült koptató réteg került felheggesztésre. A fűrészmű 4x4 nagy átmérőjű görgőkön keresztűl mozog stabilan tartva a fűrészmű mozgását. Külön motor emeli le-fel illetve előre –hátra a berendezést. A rönkmegfogó és rönkforgató egységek is nagy falvastagságú anyagokból készülnek. A berendezés működését az operator egy vezérlőpulton keresztűl végzi egy üléssel felszerelve , így a 8 órás munkavégzést kényelembe tudja végrehajtani kellő figyleme mellett. 

 
Technikiai adatok:
A kerekek átmérője  1150mm
A rönk maximális átmérője 1250 mm
A lapok hossza és szélessége 8190x120/140 mm
Motorteljesítmény 22-45 kW
Vágási kapacítás 25-40m3/ 8 órás műszak
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!