Salvapush 2000 keresztvágó fűrész

Salvamac
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06 96 950 667 - 06 30 960 4579

Leírás és Paraméterek

Salvapush 2000 keresztvágó fűrész

A SalvaPush_2000 automatikus optimalizáló fűrész a faoptimalizáló fűrészek terén szerzett több mint húsz éves tapasztalatból született.
A gép ideális megoldás a fa hozamának növelésére, a ledolgozott órák csökkentésére, az alkalmazottak tevékenységének megkönnyítésére, a költségek csökkentésére és a profit növelésére. A kezelőnek csak meg kell jelölnie a fa minőségét és a hibák meglétét, a többit az optimalizáló fűrész végzi. A gép az intézkedések lehető legjobb kombinációját vágja le, minimálisra csökkenti a hulladékot és javítja a termelékenységet, mindezt teljes biztonsággal.

Numerikus vezérlőrendszer

Az etetőrendszer numerikus vezérléssel működik. A számítógép és a szervomeghajtó EtherCAT kapcsolaton keresztül csatlakozik.

Elektronikus szervo meghajtó motor

Az elektronikus kefe nélküli Servo Driver motor garantálja a maximális pontosságot, csökkentve az energiaproblémákat.

Funkcionális munkaterv

Speciális 25 fokos dőlésszögű sík, amely segíti a rakodást és a munkadarab szögletes tartását a munkamagasság növelése nélkül.

Masszív és megbízható kocsi

A tolóegység nagyon robusztus hordozója: szilárdnak és megbízhatónak kell lennie. A mérete kb mm. 300x345x25.

Lézeres fotocella

Az olvasórendszer egy lézeres fotocellából áll, amely felismeri a tábla jelenlétét, és egy lumineszcens olvasóból a fluoreszcens jelek számára.

Átviteli rendszer

A speciális rendszer 50 mm széles fogasszíjjal. A 33 keményacél szalag nagy pontosságú belsejében lehetővé teszi, hogy ne szenvedjen portól és karbantartási problémáktól.

Működő elektronikus Menedzsment Rendszer SALVA-OPTIM

Az elektronikus felügyeleti rendszer egy numerikus vezérlésből és a legújabb generációs integrált számítógépből áll, amely akár egy milliszekundumnál is rövidebb kommunikációs sebességet tesz lehetővé.

SALVA-OPTIM Szoftver a könnyű kezelhetőség és a grafika tükrözi az intelligens elektronika fő rendszereit. A program egyes részei a statisztikáknak és a vágási eredményeknek szentelték, valós idejű frissítésekkel, diagnosztikával és videoüzenetekkel. A szoftver lehetővé teszi akár 5 vágási minőség teljes kezelését.

A 12 hüvelykes, nagy ellenállású érintőképernyő megkönnyíti az adatok leolvasását és digitalizálását, és tartalmaz egy USB-csatlakozást és egy használatra kész távszolgáltatási szoftvert az interneten keresztül.

Betöltési hossz min/max 2100-7100 mm
A tológép maximális sebessége 60/200 mt/perc
Minimális vágási idő 0,1 mp
Sűrített levegő nyomás 6 atm
Sűrített levegő fogyasztás 190 Nl/perc
Porelszívási sebesség 30 mt/sec

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!