Barion Pixel

PILOUS DYNAMIC 3.0 CNC automata szalagfűrészgép

Pilous
8.643.003Ft (6.805.514Ft + ÁFA)
Cikkszám: DYNAMIC3.0CNC
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579
8.643.003Ft (6.805.514Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Új, magyar nyelvű vezérlőrendszer és vezérlőpanel. Az anyagbefogás és a fűrészkeret mozgása a vágáskor és visszafelé is hidraulikusan vezérelt. A roboztus modern öntvény keret biztosítja a vágás pontosságát és minőségét, valamint a gép hosszú élettartamát. Masszív satu és adagoló rendszer, nehéz, robosztus, rendkívül stabil géptest és gép alap jellemzi.

DYNAMIC gépek – Rendkívül kedvező ár-érték arányú, főleg kisebb méretű CNC vezérlésű szalagfűrészek új generációja. A gép kialakítása rendkívül egyszerű és letisztult áttekinthető kezelő rendszerrel. Nagyon precíz vágás és nagyteljesítményű hidraulika.

CF-NC gépek - több mint 20 éve gyártott és innovatív CNC gépek sorozata. Az anyag mozgatása a vágáshoz nehézipari nagyteljesítményű meghajtó rendszerrel történik.

MASTER - az új MASTER CNC gépek az ipari, nagy kapacitású anyagvágás legújabb trendjeit képviselik. Anyag betáplálás a vágáshoz egy ipari aktuátor és egy teljesen új 2022-es, saját vezérlésű CNC operációs rendszer segítségével történik.

Egyszerűbb, megfizethető, ugyanakkor rendkívül erős, pontos és robusztus. A teljesen automatizált szalagfűrész CNC vezérléssel általánosan alkalmazott alapanyagok sorozatvágására tervezve. A gép arányosan szabályozott hidraulikus anyagadagolóval van felszerelve. A gép teljesen automata, félautomata vagy kézi üzemmódban is vezérelhető. Kézi üzemmódban a gép összes funkciója külön-külön vezérelhető. Egy vágáshossz maximális hossza 500 mm. Lehetőség van az anyag szögben történő vágására automata üzemmódban is, a vágási szög kézi beállításával egy irányba 90 ° - 45 ° tartományban. A lineáris mérőrendszer nagy mérési pontosságot garantál. Nagy előtolási sebesség és a CNC vezérelt gyorsítási és lassítási folyamat lehetővé teszi 0,1 mm-es vágási pontosság elérését!

A CNC vezérlőpanel nagy színes érintőképernyővel (7,5") garantálja a gép nagyon egyszerű vezérlését saját operációs rendszerünk segítségével. Csak a szükséges hossz és darabszámot kell megadni. Az előtolás és a fix satu nyomása szabványos. A fűrészlap optimális sebességétfrekvenciaváltóval lehet beállítani 15-90 m/perc sebesség tartományban. A maximális vágási pontosság alapja a gép robusztus felépítése, minden fő alkatrésze szürkeöntvényből készült és az adagolórendszer felépítése rendkívül szilárd.

Az alap nagy méretű és opcionálisan csigasoros forgácseltávolítóval felszerelhető. A legmodernebb üreges keret öntési koncepció optimálisan túlméretezett átmérőjű járókerekekkel van felszerelve. A nagyobb kerékátmérő kisebb hajlítási feszültséget biztosít a fűrészlapon. Mindez garantálja a teljes rendszer kivételes merevségét, a fűrészlapok hosszú élettartamát és a maximális vágási pontosságot. Az összes vezeték és hűtőfolyadék vezeték a kar üreges részeiben van elrejtve, így védve őket a sérülésektől. Az új karkoncepció a fűrészlap cseréje vagy a kar belsejének tisztítása során is nagy leegyszerűsítést jelent, ahol a hátsó karburkolat egyszerűen kihajlik a zsanérokon, és a felső helyzetben rögzítve marad. A teljesen új karkialakítás megalkotása mellett számos olyan műszaki módosítás és változtatás történt, amely javítja a gép minőségét, felhasználói kényelmét és tartósságát. Kiegészítőként a hajtókerékről szinkron hajtású fűrészlaptisztító kefe használható. Könnyű intuitív kezelés az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel a szabadon álló központi kezelőpanelen. A gép nagyon robusztus felépítése, amely szürkeöntvény öntvényekből áll, garantálja a biztonságos rezgéselnyelést. A modern fűrészlapkar-koncepció nagy vágási tartományokat tesz lehetővé merőleges vágásokhoz és szögvágásokhoz. Az optimális járókerék átmérő és a precíz, háromoldalú keményfém megvezetés garantálja a fűrészlap hosszú élettartamát és vágási pontosságát

- Szögben vágási lehetőség egy irányban 45 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a felületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
- A géphez opcionálisa rendelhető fűrészszalag feszítő és mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép kerete modern ötvözet.
- Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
- Minden elektromos vezeték és hűtőközeg-elosztó el van rejtve a gép belsejében lévő üreges részekbe, hogy védve legyenek a sérüléstől.
- Maximális vágási pontosság. Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
- Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.

Meghajtó motor 400 V / 50 Hz / 2,2 kW
Szivattyú motor 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Anyagmozgató motor 400 V / 50 Hz / 1,5/2,2 kW
Anyagmozgatás sebessége 1,8 / 4,2 / 6,6 m/min.
Szalagsebesség 15 - 90 m/min.
Satu szélessége 870 mm
Hidraulika olaj 35 l
Hűtővíz tartály 40 l
Gépméret (min.) 1910 x 1910 x 1520 mm
Gépméret (max.) 2450 x 2300 x 1810 mm
Súly 925 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!