Barion Pixel

Pilous CTR 1000 H40 LX vízszintes szalagfűrész

Pilous
Cikkszám: PilCTR1000H40LX
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Pilous CTR 1000 H40 LX vízszintes szalagfűrész - Az LX a legkeresettebb modell új változata a CTR 1000 H 40 hidraulikus tartozékkal. Minden újítás a termelékenység és a gép kényelmének maximalizálása érdekében történt. A gép rendkívül robusztus felépítése és a nagy teljesítményű hidraulikus berendezések még a legnehezebb üzemi körülmények között is lehetővé teszik a működést, beleértve a non-stop működést is. Számos hidraulikus tartozék könnyen kezelheti a nagyon nagy rönköket is, jelentősen növeli a gép termelékenységét és megtakarítja a munkaerő költségeit.

A standard kivitelhez képest a következő előnyökkel jár:

Vezérlő panel:

A gyorsabb, kényelmesebb és ergonómikusabb működés érdekében az LX változat egy botkormányt és egy érintőképernyőt tartalmaz.

Vezesse a gépet joystickokkal

A panel egy botkormányral van felszerelve.

A bal joystick vezérli a kar mozgását felfelé és lefelé. Ezenkívül egy gombpárral is fel van szerelve.

1. gomb - arra szolgál, hogy a kar automatikusan 10 mm-rel megemelkedjen a vágás befejezése után, hogy a kar visszatérjen a kiindulási helyzetbe.

2. gomb - 10 mm-rel mozgatja a kart a vágás végén, hogy lehetővé tegye az utolsó deszka eltávolítását a vágott anyag adagolóval.

A jobb joystick vezérli a kar mozgását előre és hátra. Öt gombja van.

Az 1. és 2. gomb vezérli a mozgatható rudat, hogy a fűrészlap a vágás során a lehető legközelebb legyen az anyaghoz.

A 3. és 4. gomb elővágás vezérlése. Az elővágó funkció leírása.

5. gomb - „Biztonság”.

Érintőképernyő

Könnyű, intuitív kezelés színes érintőképernyőn. A következő funkciókat választja ki és jeleníti meg az érintőképernyőn a PLC vezérlőegység:

- Az alsó kiindulási helyzetből jelenítse meg a fűrészlap aktuális helyzetét

- A szükséges vágási vastagság meghatározása

- A fűrészlap bordájának meghatározása

- Automatikus mozgás a kívánt pozícióba

- A megadott vágási vastagsággal és vágással mutatja az anyagból levágható darabok számát

- Minden mozgás esetén kijelzi az aktuális menetsebességet m / percben.

Elővágó egység

A működés egyszerűsítése és növelése érdekében az LX változat félautomata ciklusban működik. Miután megnyomta a joystick 3 gombját, csúsztassa el a vágókorongot, és lépjen az anyaghoz. A vágás befejezése és a hátsó mozdulatok megkezdése után az elővágó tárcsa megáll, és az elővágás automatikusan a kiindulási helyzetbe mozog. Kerüli az esetleges ütközéseket. Az elővágó penge leállítását és a kiindulási helyzetbe fordulást az örömrúd 4 gombjával is szabályozhatjuk.

Anyag befogása

Az alapkivitelhez képest az anyagbilincsek hidraulikusan állíthatók. Ez lehetővé teszi, hogy a vágott anyag a sínekhez tapadjon, hogy megakadályozza a nem kívánt deformációkat, és biztosítja, hogy az utolsó deszka teljes hosszában azonos szélességű legyen.

Anyagterület betöltése

A vágott anyag masszív, állítható magasságú keresztgerendákon fekszik. A standard változatban a gerendák 6 cm széles csapágyfelülettel rendelkeznek. Az LX változatnál az élek A alakúak, így a gerenda és a hasított anyag között a legkisebb érintkezési terület van. Ez megkönnyíti, gyorsabb az utolsó tábla kivétele a Cut anyag adagolóval. A táplált utolsó tábla "fut" keresztezi a gerendát, és a tábla éle nem ütközhet a gerendával.

Anyagvezetők

Új vágott anyag adagoló tartozék. Az adagolót egy hosszabbítóval, hajtogató vezetőkkel látták el. Ezek megakadályozzák az anyag kihúzását a gép tengelyéből vagy a szállítószalagból. Megjegyzés: Használja az Anyagvezetőket a maximális vágási vastagságot 190 mm-re, a vágási magasságot 725 mm-re és a rönkök maximális átmérőjét 950 mm-re.

Kihúzható ütközők

A négyszögletes karokkal ellátott standard verzióhoz képest az LX változat kihúzható konzollal van felszerelve. Ez megakadályozza az esetleges ütközést az egyenetlen rönk és a négyszög kar között. Sokkal rövidebb anyagot lehet rögzíteni a kihúzható konzolokkal, mint a régi változatú karokkal. A kihúzható konzolok, valamint a négyszögkarok mechanikusan összekapcsolódnak egymással, és így mindig garantált a magasságuk.

Az alapváltozat a következő hidraulikus tartozékokkal van felszerelve:

  • Hidraulikus speciális rönkfogó a kerethez húzva - 2x
  • Behúzható szög - 4x
  • Behúzható rönkfordító - 1x
  • Kúpos kúposságú passzív henger - 1x
  • Kúpos kúpossággal hajtott henger - 1x

A CTR sorozat egyedülálló moduláris felépítésének köszönhetően a gép sok szerelési ponttal van ellátva a hidraulikus berendezések számára. Ez lehetővé teszi az elhelyezés nagy változatosságát a teljes vágási hossz és a feldolgozott anyag sajátosságai szempontjából.

A fűrészpánt kar széles, kivételesen masszív futóhídja és a robusztus futó szakaszok zavartalan működést biztosítanak vágáskor és még nagy menetsebesség mellett is. Az összes fő műszaki egység, például a futó kerekek csapágyazási rendszerével, a fűrészszalag karos felépítésével, az áramellátó és az adagoló rendszerrel, professzionális kivitelezéssel a maximális élettartam és a gép pontossága a legnehezebb üzemi körülmények között is biztosított.

Folyamatosan állítható gépi adagolás a vágásba és a hátba, valamint a fűrészszalag karjának magasságbeállításába. Az utazási sebesség a digitális kijelzőn nem jelenik meg. A központi kezelőpanel álló helyzetben van, és a fő futószakaszon helyezkedik el. Ez lehetővé teszi a gép kényelmes vezérlését egyetlen helyről komplett hidraulikus tartozékokkal. A vágásba és a hátba történő betáplálást egy frekvenciaváltó által vezérelt féreg hajtóművel ellátott elektromos motor hajtja. A menetsebességet egyszerűen megváltoztathatja a kezelőpanelen lévő potenciométer elforgatásával. A végütközők biztosítják az automatikus lassulást és megállást a véghelyzetekben.

A masszív fűrészszalag karja állítható kemény króm rudakon van (fel és le mozgatáshoz), amelyek biztosítják a fűrészszalag karjának abszolút pontosságát és gyakorlatilag korlátlan élettartamot, ha a gépet rendszeresen kenik. A kar függőleges mozgását kétoldalas szinkron láncátvitel biztosítja, amelyet féreg hajtóművel ellátott villanymotor hajt. A központi panelről vezérelt mozgásnak két sebességmódja van - gyors és lassú előtolás a pontos mozgáshoz a kívánt helyzetbe. Ez a rendszer mindig kiegészíthető elektronikus méréssel, amely automatikusan a megadott pozícióba mozog.

A kar kiváló minőségű szürke öntöttvasból készült futókerekekkel van felszerelve, pontos egyensúlyban tartva a rezgésekkel szemben. A kerék kerületén horony található. A horony egy cserélhető gumi-textil övet tart, amely optimális érintkezési felületet teremt a kerék és a fűrészszalag között.

A szilárdan szerelt futókereket az ékhevederen keresztül hajtják végre, professzionális elektromos motorral, amely különlegesen kiegyensúlyozott a rezgések ellen. A feszítő kerékrendszer egy stabil öntöttvas ékvezető mentén mozog, állítható nyomórúddal, amely lehetővé teszi a nagyon pontos beállítást szabad mozgás nélkül, hosszú távú gépi üzemeltetés esetén is.

A gép alapját rendkívül stabil menetszakaszok alkotják, a kar hídjának megfordítható, állítható, acél vezetésével. Az utazási szakaszok bőségesen vannak méretezve a feldolgozott rönkök maximális átmérőjéhez, és a gyakorlat alapján nagyon nehéz üzemi körülmények között is számítanak. A híd kétoldalas vezetése a haladási szakaszon erőteljes motorral kombinálva lehetővé teszi a nehéz és vágott darabok gördülékeny és gyors elmozdulását (eltávolítását) a vágott anyagadagoló használatakor. A vágás hossza gyakorlatilag korlátlan minden típus esetében, a beépített szakaszok számától függően. Az utazó szakaszok masszív, állítható magasságú fa csapágyakkal vannak felszerelve.

A CTR sorozat a rönkfűrész-szalagok gyártásának legújabb trendjeit mutatja be, különös hangsúlyt fektetve a gép maximális pontosságára és hosszú távú élettartamára, miközben biztosítja a minimális költségeket. A gépeket eredeti moduláris kivitelben tervezték, amely lehetővé teszi az összes fő műszaki rész és az egyes alkatrészek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez hosszú távon csökkenti a karbantartási költségeket és a szervizidőket, ezért a termelés leállítását is.

kiegészítők

Ezekhez a gépekhez széles választék áll rendelkezésre; leegyszerűsítik és felgyorsítják a gép működését, és befolyásolják annak gyártását. Eredeti moduláris rendszerünk bármikor lehetővé teszi a szükséges berendezések további felszerelését, mivel a gépek összes alapváltozata tartalmazza az összes illesztési helyet, beleértve a furatokat és a meneteket is.

Feszültség 380 Volt
Max. rönk átmérője 1000 mm
Max. a fűrészlap vezetők közötti nyitás 850 mm
Max. a penge magassága 875 mm
Min. rönkmagasság 30 mm
Max. vágásmélység 450 mm
Max. rönkhossz (standard modell) 7,6 m
Hosszú vágányszakasz 3 m
Min. rönkhossz 1,2 m
Fűrészlap motorteljesítménye 18,5 kW
Vízszintes adagoló motor 1,5 kW
Függőleges adagoló motor 0,55 kW
Hidraulikus motoregység 5,5 kW
Hidraulika olaj ISO 6743/4-HM, DIN 51 524, 2-HLP rész
Fűrészlap 5350 x 35 - 40 x 0,9 - 1,27 mm
Súly (standard modell) 2580 kg
Súly (vágányszakasz) 420 kg
A megszakító névleges árama minimális fő el. motor 18,5 kW - 63 amper!!!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!