PILOUS CTR550 GX benzinmotoros szalagfűrész

Pilous
PILOUS CTR550 GX benzinmotoros szalagfűrész -  benzinmotoros manuális fűrészgép
A kézi mozgatású gépek egyik legnagyobb előnye, hogy erős motorokat kaptak, mégis könnyen mozgathatók. Kis és közepes üzemek számára lettek tervezve.
Cikkszám: PIL550GX
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06 96 950 667 - 06 30 960 4579

Leírás és Paraméterek

PILOUS CTR550 GX benzinmotoros szalagfűrész - benzinmotoros manuális fűrészgép
A kézi mozgatású gépek egyik legnagyobb előnye, hogy erős motorokat kaptak, mégis könnyen mozgathatók. Kis és közepes üzemek számára lettek tervezve.

A PILOUS legkisebb benzinmotoros faipari gépe. Ideális megoldás családi gazdaságok, asztalos műhelyek vagy kisebb fűrésztelepek számára. Nagyon egyszerű kézi vezérlés. A kezelőszervek egy mobil hídra vannak telepítve, ennek köszönhetően a kezelő könnyebben hozzáférhet a munkadarabhoz vágáskor. A vágás magasságot egyszerű kézi hajtókarral lehet beállítani. Ez az első géptípus a világon melyet már elsősorban modern bimetall fűrészszalag használatára terveztek.
Ez a következő előnyökkel jár:

  • Nagyon egyszerű használhatóság.
  • A bimetall fűrészszalag minden típusú fát képes vágni élezés vagy fog javítás nélkül.
  • Termelékenyebb és gyorsabb használat.
  • Azonnali professzionális vágás lehetséges akár tapasztalatok nélkül is.
  • A bimetall fűrészszalag könnyen átvágja az esetleges fém anyagokat is (pl: kampó, repesz, sörét, stb)
  • A három oldalról szerelt keményfém betétek maximális vágási pontossággal vezetik a szalagfűrészlapot és hosszú élettartamot biztosít.

A gép teljes teljesítményét megbízható HONDA motor adja és ez garantálja az alacsony üzemeltetési költségeket és a könnyű használatot mostoha körülmények között is. Használhat akár szélesebb 35 x 0,9 mm-es bimetall fűrészszalagot is a 27 x 0,9 mm-es fűrészszalag helyett. Ez a fémipari bimetall fűrészszalaghoz hasonlóan nem igényel semmiféle élezést vagy foghajtogatást. A gépet szabványos favágó szalagokkal is felszerelheti, amelyek megegyeznek a magasabb szintű profi modellekkel. Ezekben a fűrészszalagokban a nagyobb fogak lehetővé teszik a termelékenység növelését nagy átmérőjű rönk vágásakor. A keret alumínium öntvény idler-kerekekkel van ellátva, amelyek kiegyensúlyozzák a rezgéseket. A kerék kerületén horony van. A horonyban cserélhető gumi-textil öv van, amely optimális érintkezési felületet teremt a kerék és a fűrészszalag között.
A precízen felszerelt futókereket ékszíjon keresztül hajtja meg egy nagy teljesítményű professzionális HINDA benzinmotor, amelyek rezgés elnyelően kiegyensúlyozottak. A feszítőkerék-rendszer egy szilárd öntöttvas testen belül mozog, amely hosszú távú élettartamot és precíz beállítási lehetőségeket biztosít hosszú távú üzemeltetéshez.

A rönk maximális átmérője 550 mm
A fűrészáru maximális szélessége 500 mm
A fűrészlap maximális magassága 465 mm
A fűrészlap minimális magassága 20 mm
Maximális vágás mélység 200 mm
Legnagyobb vágási hossz (alapkivitel esetén) 3,6 m
Hosszabbító szekciók 2,25 m
Minimális vágási hossz 900 mm
Főmeghajtó motor teljesítménye 8,7 kW / 12 LE - HONDA
A fűrészlap méretei 3340x27-35x0,9 mm
Gép tömege (sín nélkül) 265 kg
A sín súlya :75 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!