Termékek Menü

Maggi edge élfóliázógép

Ár:
3.549.650 Ft
3.048.000 Ft (2.400.000 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
A Maggi Edge 3/50 élzárógépét elsősorban olyan kisüzeme számára ajánljuk, ahol a kis helyigény és minőségi élzárás mellet kiemelkedő hangsúly kap a kiváló ár-érték arány. Élzárógépek között a könnyű és megbízható kezelhetőség jellemzi a gépet.
Cikkszám: MAGGIEDG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Maggi

Leírás és Paraméterek

A Maggi EDGE 3/50 élzárógépét elsősorban olyan kisüzeme számára ajánljuk, ahol a kis helyigény és minőségi élzárás mellet kiemelkedő hangsúly kap a kiváló ár-érték arány. Élzárógépek között a könnyű és megbízható kezelhetőség jellemzi a gépet.

Maggi edge élzárógép

 

Gép felépítése:

  • Érintőképernyős vezérlő felület
  • Végvágó olló
  • Csigás ragasztó keverő egység – gyors ragasztó csere lehetőséggel
  • 3 db nyomóhenger
  • Lekerekítő egység – csereszerszámos kialakítással

 

Érintőképernyős vezérlés

Egyszerű és átlátható kezelőfelület. A gép pontosan jelzi, hogy mikor lehet megkezdeni a munkafolyamatot, valamint hogy melyik egység milyen munkafázisban van.

Maggi vezérlés

Ragasztó tartály

Alumíniumból készült készült ragasztótartály, mely egy csigával van felszerelve, hogy a tartályban található ragasztó egységes viszkozitásban tartsa. A Maggi gép specialitása, hogy egy ragasztót egy csavar segítségével le tudjuk ereszteni, ezáltal más színű ragasztó anyagot is tudunk használni.

Nyomó hengerek:

Edzett acélból készült 3 darab nyomóhenger, mely biztosítja az élanyag megfelelő tapadását.

Végvágó egység

HSS szerszámmal kialakított végvágó egység, mely az anyag követésével biztosítja az élanyag pontosra szabását.

Szintbemaró egység:

Két nagyfrekvenciás motor végzi az élanyag szintbe marását. A felső motor függőleges elmozdulását egy feszített csapágyas technológiával oldották meg, ezáltal biztosítva az esetleges bútorlap egyenetlenségeket. A másoló görgők (a nagy élzárógépeknél már bevált) 90 mm átmérőjű másolóhengerekkel lettek ellátva.

Egyedi megoldások:

Az alsó és felső szerszám megcserélhető, így szerszámkopáskorcsak át kell fordítani a szerszámot. Szerszámok cseréje, egy egyszerű és gyors mozdulattal cserélhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!