Barion Pixel

Juwal kérgezőgép

Juwal
Cikkszám: Juwakker
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

JUWAL kérgező gép, amelyet a tűlevelű (puhafa) és a lombhullató (keményfa) rönkökből a kéreg eltávolítására terveztek. Kínálatunkban szereplő maróegyég lehetővé teszi a kéreg eltávolítását fenyőből, lucfenyőből vagy fenyőből, valamint keményfából, beleértve a tölgy vagy bükk rönköket is.

Kérgezőgépünk hosszú távú üzleti célú vállalkozóknak szól. Szeretnénk, ha kérgező gépeink évekig problémamentes szolgáltatást nyújtanának, és ezt nem lehet alacsony minőségű alkatrészek felhasználásával elérni.

Hámozó gépeink megrendelésre készülnek. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek üzleti igényeihez igazítjuk őket, és az alkalmazástól függően jelentősen eltérnek - egyes vállalkozóknak maró hántolóra van szükségük legfeljebb 12 méter hosszú rönkhöz, míg más ügyfelek rövidebb rönkhöz, legfeljebb 4 méter, de nagyobb átmérő esetén akár 100 cm-ig is. Ugyanez vonatkozik az adagolókra is - az ügyfelek átfogó megoldásokat keresnek komplett adagoló rendszerrel és szállítószalagokkal, valamint csak hámozó géppel. A képzett munkaerő hiánya azonban sok vállalatot arra kényszerít, hogy az automatizált gyártósorokba fektessenek be, ami emellett fokozza a magasabb teljesítmény hatását. Tapasztalataink felhasználásával tanácsot adunk és gondoskodunk a belső üzemi logisztika optimális felhasználásáról, hogy a gépparkot a meglévő infrastruktúrához igazítsuk.

  1. Kéregtelenítő -  a rönk mentén mozgó fejjel. - A maró fej mozog

Ebben a bizonyos modellben a hámozófej a görgős szállítószalag mentén mozog. A kezelő a fogaskerekek sebességének beállításával szabályozza az előtolási sebességet, valamint a rönk sebességét vagy forgását.

  1. A kéregező vonal görgős szállítószalaggal, amely a kéregező fej mentén mozog - A fej fix a rönk mozdul el.

Ebben a változatban a kéregző vezeték egy helyre van felszerelve, míg a rönk az egész görgős szállítószalaggal mozog. Különleges helyzetekben ajánlott megoldás, például amikor a kéregezett rönköt a rakodás irányával megegyező irányba akarjuk üríteni.

  1. A harmadik megoldás a fent leírt első vagy második típust fedi le, amely egy további fejjel van ellátva a tőszakaszok kérgezéséhez. 

Az alábbiakban bemutatunk egy példát a kéregtelenítő vonal elrendezésére

  1. Hámozó gép, amelynek maró feje a rönk mentén mozog
  2. Rakodási rámpa (vízszintes alapanyag adagoló és ferde adagoló),
  3. Ürítő rámpa (ferde rönkadagoló),
  4. Vízszintes és ferde szalagszalag hulladék kéreg hordozásához,
  5. Hőszigetelt és kivilágított kezelőfülke

Példa a kéregtelenítő gép műszaki paramétereire:

Fő hántoló gépi motor 18,5 kW

Teljes beépített teljesítmény 45 kW

Rönk átmérője 20 - 90 cm

A rönk hossza 2 - 14 m

Ami fontos, saját dedikált kéregző pengéket kínálunk, amelyek minőségéért teljes felelősséget vállalunk. Ügyfeleink tapasztalatai azt mutatják, hogy tartósak, miközben a készletenkénti ár több mint a fele alacsonyabb, mint a versenytársaink által kínáltaké. Figyelembe véve a kéregtelenítő gépek hosszú távú használatát, ezt a szempontot is érdemes elemezni a végső vásárlási döntés meghozatala előtt.

Kérgezőfej teljesítménye 18,5 kW
Teljes beépített teljesítmény 45 kW
Rönk átmérője 20 - 90 cm
A rönk hossza 2 - 14 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!