Wravor gépek

Wravor rönkhasító szalagfűrészek

A WRAVOR  cég Pohorje erdők szívében született és nőtt fel, ahol a fafeldolgozás az emberek vérében van. Egy kis cég, amely a fa szeretetéből és feldolgozásából származik, egy sikeres, világszerte ismert és a jövő számára szilárd alapokkal rendelkező hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező céget hoztak létre.

Rendezés:

Wravor WRC 1050 M Rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor
Wravor WRC 1050 AC rönkhasító szalagfűrész nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas, napi 15-20 m3. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. 

WRAVOR 750 Egytengelyes sorozatvágó 20/100

Gyártó: Wravor

WRAVOR 750 Egytengelyes sorozatvágó 20/100 gépe alkalmas párhuzamszélezésre és sorozatvágásra is egyaránt a mozgatható fűrészlapok segítségével.

 • Maximális vágása magasság: 100 mm
 • Maximális vágás szélesség: 700 mm
 • Főmotor teljesítmény: 22 kW

Wravor WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész  - Automatikus szalagfűrész vékony furnér vágásához

Ezt a fajta szalagfűrészt úgy tervezték és gyártották, hogy évek óta tervezik és tesztelik a műhelyekben, közvetlenül az ügyfeleknél. Nagyon sok szabadalom különbözteti meg a teljesen automatikus szalagfűrészt, a két oldalsó fűrészelt +/- 0,5 mm pontossággal! A vastagság automatikus beállítása, mozgatása és a lamellák eltávolítása.

 • Felszerelhető prizma rakodó rámpával vagy automata rönkasztallal, valamint robot manipulátorral ellátott szállítószalaggal.
 • A gépnek speciális prizmaelfordítói vannak.
 • Állítható kar a deszkákhoz
 • További fűrészpor-elszívó rendszer ventillátorral a gépen.
 • A gép önállóan működhet, vagy több vonalban, több furnérszalaggal összekapcsolva

WRAVOR 750 EGYTENGELYES SOROZATVÁGÓ 20/120

Gyártó: Wravor

Wravor 750 20/120 sorozatvágó gépe alkalmas párhuzamszélezésre és sorozatvágásra is egyaránt a mozgatható fűrészlapok segítségével. Opcióként hozzáilleszthető be- és kihordó szállító szalag. A két darab laser segítségével pontosan tudjuk illeszteni az anyagot a beadagoló vezetőjének. A kiadagoló transporterről tudjuk szelektálni a kész és a félkész anyagot továbbítva a megfelelő transporterre. 

A berendezés egy vagy két darab mozgatható lappal rendelkezik. Közepes vágási magasságú padlókhoz ajánljuk. 

Wravor WRC 1150 AC vízszintes szalagűrész, rönkhasító fűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1150 AC rönkhasító szalagfűrész nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas, napi 30 m3. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. A gép így a fűrészpor által ért kopásnak minimálisan van kitéve. Speciális több lépcsős tisztító rendszerrel rendelkezik növelve a gép élettertamát és csökkentve a karbantartási időt.

Wravor WRC 1250 AC rönkhasító fűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1250 vízszintes rönkhasító szalagfűrész 55 m3 /műszak vágásteljesítménnyel. A berendezés nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas.

Műszaki adatok:

 • A főkerekek átmérője: 1250 mm
 • A főmotor teljesítménye: 45 kW
 • A rönkfa maximálisátmérője: 1450 mm
 • Tömör acélkerekek
 • Kerék szélesség: 135 mm
 • Megvezetés görgőn keresztül

Wravor WRC 2000 AC rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 2000 AC rönkhasító szalagfűrész - A VILÁG NAGYOBB HORIZONTÁLIS SZALAGFŰRÉSZE

Vízszintes szalagfűrész nagyobb átmérőjű kemény egzotikus rönkök vágására. A fűrészek specialitása, a robusztus és széles konstrukció hozzáadott erősítési vonalaiban és alkatrészeiben rejlik.