Barion Pixel

Élfóliázó gép

Élzárógép, élfóliázó gépek

Az élzárás manapság az egyik legkényesebb feladat a mai faipari technológiák között. Nehéz megtalálni és kiválasztani azt az élzárógépet, mely hosszútávon versenyképes minőséget biztosít a vállalkozás számára. Olyan gépeket kínálunk vásárlóinknak melyek az adott szegmensben maximális minőségi élzárást biztosítanak. Legyen szó akár előmarós, érintőképernyős, vagy akár lézer vagy plazma élzárásról. Ne feletkezzünk meg az úgynevezett "nullfüge" fogalomról, melyet nagy és középüzemek számára ajánlott élzáró gépeink biztosítanak, ezzel meghatározva maximális minőségi elvárásokat.

Melyik gépet is válasszam? 

Ez mindig komoly kérdés a vevőink számára, de nézzünk példákat.

1. "Egy kicsi aszalos műhelyen van, 2-4-es dolgozunk, de nem szeretnénk szállítani a bútorlapot, és csak hosszú időre vállalják a munkákat a nagyobb lapszabászatok. Szállításkor mindig sérül az anyag. Viszont olyat szeretnénk ami jó minőséget készít, és már előmarós!"

Itt a helyes választás a MINIPROF MA6 gépe - Nem a leggyorsabb, da nagyon szép minőséget készít, és kiváló az ár/érték aránya. 

2. "Nagyobb műhyem van, sok konyhát és belső építészetet csinálunk. Sokszor váltunk élanyagot, és nem baj ha tempósabb a gép. Szeretnénk több színt használni ragasztáskor, esetleg egy vízálló ragasztás is szóba kerülhet! Az előmaró mindenképpen kell! 

Itt a helyes választás A Bimatic Prima vagy Challenge sorozat - itt számtalan opció, és variáció létezik.

3. Egy nagy lapszabászatom van. Egy gyors és megbízhtó gép kell, ami akár a két műszakot is tudja. Előmaróval, PUR egységgel, és kiváló ár/érték aránnyal. Már nem hiszek nagy német márkák arany árának, Egy ipari gép kell, Jó szervízzel!"

Itt az ajánlott gép a Lohmeyer 780 IQ - ipari kivitel, nagyüzemi megoldások.

A bútoripari élzárógép egy olyan gép, amelyet a bútorgyártás során használnak a bútorok élzárására vagy élzárásainak erősítésére. Az élzárógépeknek számos változata és típusa létezik, amelyek különböző élzárásokat és technikákat alkalmaznak. A következőkben ismertetek néhány közös típust:

Ragasztós élzárógép: Ebben a géptípusban ragasztóanyaggal dolgoznak az élekhez. A gép ragasztórétegeket helyez el az éleken, majd a lapokat összenyomja, hogy erős, ragasztott élzárás alakuljon ki. Ez a módszer tartós és stabil élzárást eredményez, amely ellenáll a terhelésnek és a használatnak.

Az élzárógépek használatával a bútoripari vállalatok hatékonyan és precízen tudják elvégezni az élzárás folyamatát. Ez növeli a termelékenységet és lehetővé teszi a minőségi bútorok gyártását. Az élzárógépek alkalmazása a bútoriparban széles körben elterjedt, és hozzájárul a bútorgyártás hatékonyságához és minőségéhez.

Rendezés:

Miniprof MA6 élzárógép, élfóliázó

Gyártó: Miniprof

MINIPROF Automatic MA 6 a MINIPROF élzáró gépek legfontosabb sorozatát kínálja, amely számos átgondolt és gyakran egyedülálló megoldást kínál, amelyek garantálják a kiváló minőségű élzárt darabokat és a maximális kényelmet munka közben.

A tökéletes gyártás, valamint a magas színvonalú és gyors kiszolgálás, beleértve a tanácsadást, biztosan hosszú távú elégedettséget garantál.

Lohmeyer KAM 780 IQ ipari élzárógép

Gyártó: Lohmeyer

Lohmeyer KAM 780 IQ élzáró, élfóliázó gép

Az élzárás a minőségen, és mindemellett a gyorsaságon múlik. Az nyeri a versenyt aki hibátlan minőséget tud a leggyorsabban előállítani. Erre a problémára ad megoldást a Lohmeyer KAM 780 IQ típusú élzáró gépe. Az ipari megoldásokat alkalmazó gép tulajdonságai:

Cehisa Optim élzárógép

6.553.048Ft (5.159.880Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Optim élzárógép

  • Maximális termelékenység - Minimalista ár
  • A piac legkompaktabb méretű ipari gépe, amely nagy teljesítményt nyújt versenyképes áron.

Cehisa Compact élzáró

9.258.662Ft (7.290.285Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Compact élzáró

A folyamatos fejlődésüknek köszönhetően a COMPACT sorozat a CEHISA egyik bestsellerévé vált.

A figyelemre méltó sokoldalúsággal és kompakt mérettel rendelkező COMPACT sorozatot úgy tervezték, hogy kielégítse az ácsok legbonyolultabb igényeit, és a piac egyik legjobb minőség-ár-érték arányú termékévé alakította.

Cehisa Flexy élzárógép

7.198.424Ft (5.668.050Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Flexy élzárógép -  A FLEXY sorozat egy kompakt méretű élzárógép, amely nagy teljesítményt és kiváló minőséget biztosít. 

Ipari gép teljesítménye, megfizethető áron.

Megfelelő élzárógép olyan műhelyekhez, ahol a hely és a költség kifejezetten fontos tényezők.​

Cehisa EPC íves élzárógép

5.758.739Ft (4.534.440Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa EPC íves élzárógép.

Félautomata élzáró, ragasztó adagolóval, közvetlenül az élzáró anyagra (ívelt vagy ferde felhordáshoz) vagy a panelhez (egyenes 90°-os alkalmazáshoz). Automatikus adagolás, amelyet pedál és jeladó vezérel, változtatható sebesség az egyszerű kezelés érdekében. Megerősített alumínium asztal.

Cehisa Dynamic élzáró

22.588.157Ft (17.785.950Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Avant 4.0 élzáró

23.829.264Ft (18.763.200Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Bimatic Prima Plus élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

Bimatic Prima Plus élzárógép

A Prima a legkisebb automata egyoldalas élszalagok sorozata a BI-MATIC által gyártottak közül. Belépő szintű kompromisszumok nélkül és kiváló minőségű anyagokkal.

Bimatic Prima élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

BI-MATIC Prima

A Prima a legkisebb automata egyoldalas élzárógép sorozata a BI-MATIC által gyártottak közül. Belépő szintű kompromisszumok nélkül és kiváló minőségű anyagokkal.