Barion Pixel

WIREX CZ-1/ZM SZALAGFŰRÉSZGÉP

Wirex
Wirex CZ1 ZM
Kép 1/1 - Wirex CZ1 ZM
Cikkszám: WCZ1ZM
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Wirex CZ-1/ZM gép rönkfa feldolgozásra alkalmazható. A vágandó anyagok lehetnek deszka, padló stb. elemek. A berendezés rönk mozgatása hidraulikusan történik (leszorítás-forgatás-támasztás). A berendezés alap felszereltségébe tartozik a két karos rönkfeladó egység, amely felhelyezi az alapzatról a rönköt a vágóasztalra, opcióként kiegészíthető még 1 plusz karral.

A berendezés ajánlott kiegészítő egységei lehetnek

  • Elővágó egység
  • 3 méteres sín hosszabbítás
  • automatikus méretbeállító egység

Ezen egységek meggyorsítják a ráállást a következő vágott anyagtípusra és így minőségi késztermék gyártható.

További kiegészítő egységek is rendelhetőek lsd. lenti opciós táblázat.

 A gyártás megkezdése előtt az ügyfél részre egy layot rajzot adunk, amelyen bejelölheti az egységek pozícióját. A rajzot az ügyfél aláírásával hitelesítve kezdődik meg a berendezés legyártása.

Alapfelépítés:

  • 4800 mm –es vágáshossz
  • Manuális támasz
  • Hidraulikus rönkmegfogó 2 db
  • 90 fokos támaszok
  • körmös rönkforgató

Kiegészítő egységek:

ISP-010 típusú automata méretbeállító berendezés a kezelőpulton helyezkedik el. A gép kezelője a kívánt vastagságú méretet a készüléken beállítja, ezután a vágófej automatikusan rááll az adott méretre és megkezdődhet a vágás. A méretállító programozható, le-fel irányban is tudja állítani a vágófejet, de fő funkciója a lefelé történő vágás.

A 3 méteres vázhosszabbító csavarkötéssel kapcsolódik a 6 m-es fő vázhoz. Az így hozzá illesztett egységgel maximálisan 7,8 méteres rönk dolgozható fel. A vázhosszabbító 2 db 3-m-es “U” szelvényből áll, melyet zárszelvényből álló keresztirányú bordák kötnek össze.

Figyelem a sínhosszabbítás nem tartalmaz megfogó egységeket és 90 fokos támaszt. Ezeket külön tételként kell a géphez hozzárendelni.

Az elővágó berendezés egy zártszelvényből álló tartókonzolra van felszerelve, mely a fűrészgép vágófején helyezkedik el. A tartókonzol végén egy 0,75 kW teljesítményű villanymotoron lévő fűrésztárcsa a vágófűrész előtt kb. 10 cm távolságban távolítja el a farönkre felrakódott szennyeződéseket. Ennek a jelentősége azért nagy, mert így a gépen lévő vágófűrész élettartamát és a vágás minőségét növeli.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!