Barion Pixel

Cursal TRV 2700EB optimalizáló fűrész szalagos előtolással

Cursal
Cikkszám: CURTRV2700EB
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Cursal TRV 2700EB optimalizáló fűrész szalagos előtolással

OPTIKAI SZKENNER MINŐSÉG ÉS HIBAÉRZÉKELÉS – FOLYAMATOS GYÁRTÁS NAGYON NAGY SEBESSÉGEN

Technológiai, intelligens és produktív , a Cross-Scan 4.1 a legjobb módja annak, hogy exponenciálisan növelje a termelési sebességet, minimalizálja a munkaerőköltséget, és pontosan észlelje a fa jellemzőit és hibáit.

Az automatikus szkenner kihasználja a Cursal TRV 2700EB nagy sebességű optimalizálókban rejlő lehetőségeket . A Cursal vágógépek kifejezetten úgy lettek felszerelve, hogy a szkennert más berendezésekkel összhangba hozzák a ciklus befejezése érdekében.

A szkenner úgy dolgozza fel a táblázatot , hogy észleli a 4 oldalon lévő összes hibát, és megkülönbözteti azokat a beállított paraméterek szerint. A szkennelés befejezése után a lehető legjobb kombinációt kapja a beillesztett vágólista optimalizálási folyamatával, és azonnal továbbítja az adatokat a vágógép NC-jéhez.

A táblák be- és kihúzása alacsony kopású hevederrendszeren és NC-vel történik: pneumatikus nyomókerekek, vezetőbeállító kerekek, nyomófejek üresjárati kerekekkel, az előtolási sorrend szabályozása beleegyezésekkel.

> ÉSZLELHETŐ HIBÁK Csomók
- Repedések - Gyanták - Elszíneződések - Velő - Kéreg - Ferde - Mérethibák - Rovarlyukak

> A PARAMÉTEREK TESTRESZABÁSA A
különböző típusú hibák észlelésének paraméterezése a szoftverparaméterek egyszerű és gyors beavatkozásával bármikor javítható, javítható vagy tökéletesíthető . Lehetőség a kritériumok teljes testreszabására, az elsőbbség megadása a következők szerint:
Hossz - Ujjízület helyreállítása - Mennyiség - Érték - Minőség.
Lehetőség van arra is, hogy az asztal mind a 4 oldalán más- más szabályokat állapítsunk meg a hibák észlelésére (szélességükben is megkülönböztetve azokat mindkét oldalon).

> GYÁRTÁSI STATISZTIKA
A kényelmes és intuitív statisztikai modulon keresztül a kezelő folyamatosan figyelemmel kísérheti a termelést , és az adatokat Excel formátumba exportálhatja .

Részletes és pontos árajánlatéert keressen minket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!