Barion Pixel

CTR 750 GX

Pilous
Cikkszám: pill230
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A népszerű CTR 550 nagyobb és erősebb változata akár 75 cm átmérőjű rönkök feldolgozását teszi lehetővé. Egyszerű kézi adagolás a vágásba és hátra. A magasság beállítása állítható skálával ellátott kézi hajtókarral történik.

A standard változattal ellentétben a fűrésztelep egy professzionális Honda 8,7 kW (11 LE) benzinmotorral van felszerelve. A megfelelő motorteljesítmény lehetővé teszi a nagy átmérőjű rönkök problémamentes feldolgozását minden alkalmazásban, villanymotor használatának lehetősége nélkül. A kis tömeg lehetővé teszi a gép könnyebb szállítását. A benzinmotor nagyobb tömege és rezgései miatt a mozgóhíd és a fűrészkar szerkezete teljesen megerősített. Elsősorban kisebb mennyiségű fűrészáru vágására tervezték. Ideális megoldás családi gazdaságok vagy kisebb fűrészüzemek számára. Nagyon egyszerű kézi adagolás a vágásba és a hátba. A vezérlőpanel a fűrésztelep karjának mobil hídjára van helyezve. Ennek köszönhetően a kezelő közelebbről hozzáférhet a munkadarabhoz vágás közben. 

A feszítőkerék-rendszer öntöttvas vezetőben mozog, ami hosszú élettartamot és precíziós beállítást garantál a gép hosszú távú használata mellett is. A kar alumínium futókerekekkel van felszerelve, precíz rezgéscsillapítással. A kerék kerületén egy süllyesztett horony található, amelybe egy cserélhető gumi-textil ékszíj került, amely a kerék és a fűrészlap érintkezési felületét képezi.

A gép stabilitásának alapja a nagyon szilárd acél haladó szakaszok, amelyek biztosítják a fűrésztelepi karhíd optimális vezetését. Az utazórészek dönthető sarokrúddal és rönkbilincsekkel/bütyökkutyákkal vannak felszerelve.

A CTR 750 GX fűrészüzem szabványos 34-35 x 0,9-1,0 mm-es fűrészlapokat használ, mint a teljesen professzionális modelleknél.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, így csökken a gyártási leállások ideje.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!