Termékek Menü

Egytengelyes sorozatvágók

A Wravor sorozatvágók

A berendezések 100 mm-től 160 mm -ig kérhetők számos opciós lehetőséggel

Üstünkarli sorozatvágás

Az ÜSTÜNKARLI az alábbi kategóriákat kínálja Önnek hosszhasításra, legyen szó akár prizma -padló vagy kalapdeszka feldolgozásról- sorba vagy különállóan kialakítva. Természetesen kiegészíthető be-és kiadagoló rendszerekkel is.

  • UDKM  -sorozat 1 tengelyes sorozatvágás görgős előtoló rendszerrel

  • UDKP   -sorozat 1 tengelyes sorozatvágás láncos előtoló rendszerrel 

CML sorozatvágás

A CML standard sorozat gépei minden termelési igényt kiszolgálnak. A Standard Seriesben minden olyan egység megtalálható felár nélkül amire az ügyfélnek szüksége lehet. Rugalmassága mellett, erő és nagy teherbírás párosul.

Walter soroztavágás

A lengyel Walter cég a WD-400-as berendezését kínálja egytengelyes soroztavágásra

Rendezés:
8.002.016 Ft
Gyártó: Walter
Walter WD 425/600 egytengelyes sorozatvágó berendezés raklapgyártók számára is. Alkalmas maximálisan 425 mm széles és 150 mm vastag anyagok több lappal történő hosszdarabolására. Az előtolás és a leszorítás görgőkkel történik. A nagy motorteljesítménynek köszönhetően akár nyárfa feldolgozására is alkalmas berendezés. A berendezés könnyen kezelhető. A lapok között a minimális távolság akár 15 mm is lehet. A berendezés bevezető nyílásánál nagy anyagvastagságú visszacsapó egység található, biztosítva az anyag esetleges kicsapódását. A magasság manuálisan állítható.