Termékek Menü

Táblafelosztó gépek

A Lohmeyer DBS táblafelosztó szériája ideális választás lehet a kisméretű üzemek számára, vagy akár kisebb lapszabászatoknak is. Tökéletes vágási minőség, nagy produktivitás, automatizációs lehetőségek jellemzik a sorozat mindkét gépét. A DBS 525 és a DBS 550 is robusztus, levegőflotációs asztallal van felszerelve, így a nagyobb táblák mozgatása sem jelenthet gondot a kezelőnek.
Rendezés:
Gyártó: Lohmeyer
A Lohmeyer DBS  525 táblafelosztó szériája ideális választás lehet a kisméretű üzemek számára, vagy akár kisebb lapszabászatoknak is. Tökéletes vágási minőség, nagy produktivitás, automatizációs lehetőségek jellemzik a sorozat mindkét gépét. A DBS 525 (3200 x 3200 mm), a DBS 550 (3800 x 3800 mm) és az 580 (4200 x 4200 mm) is robusztus, levegőflotációs asztallal van felszerelve, így a nagyobb táblák mozgatása sem jelenthet gondot a kezelőnek.
Gyártó: Lohmeyer
Lohmeyer NP 330 - egy igazán ipari táblafelsoztógép
Gyártó: Lohmeyer
Lohmeyer NPL 330 HG - Ipari táradagolós táblafelosztógép
Gyártó: Schelling
A Schelling S45 forradalmasítja a táblafelosztási műveleteket. Segítségével nem csak az egyszerűbb táblafelosztási műveleteket lehet elvégezni, hanem akár gérvágás is kivitelzhető az S45-tel. Fokozatmentesen, 0-46 fokos tartományban szabadon kiválaszthatjuk a vágási szöget, valamint a fűrészlap is dönthető, ami szintén nagy előny a versenytársak hasonló kategóriájú gépeivel szemben
Gyártó: Schelling
A Schelling FH 4 robosztus kivitelből rögtön sejthető, hogy itt már nem egy átlagos fűrészről beszélünk. Ez akkora tömeg, hogy a gép aljzathoz való rögzítés nélkül is tökéletesen stabil, rezonancia mentes. A fűrészaggregát 150 m/min sebeséggel mozagatja a 360 mm átmérőjű fűrészlapot, mely előtt tekintélyes méretű  (300 mm) elővágót helyeztek el, mely kúpos kialakítása révén könnyen pozícionálható a fővágólap nyomvonalához.